2022-09-23 09:32

2022.szeptember .20-án rendezte Egyetemünk Külügyi Irodája az Erasmus+ Info Dayt. Az esemény célja az Erasmus+ Program bemutatása, valamint a hallgatók élményeinek megosztása volt.

A program kezdéseként idegennyelvű előadásokra került sor, a törökországi Sinop University és a horvátországi University of Osijek kollégái mutatták be egyetemüket az érdeklődőknek. Ezt követően Marton Krisztina, az Egyetem Erasmus+ intézményi koordinátora tartott előadást az Erasmus+ programról és a pályázható lehetőségről. 

Az előadásokat követően kerekasztal-beszélgetésre került sor, melyen az Erasmus+ programban már részt vett hallgatók meséltek élményeikről, tapasztalataikról. A külföldön töltött időszak alapján a hallgatók közül legtöbben a személyes fejlődést, a nyelvtudás fejlesztését, a tapasztalatszerzést, a nemzetközi környezetet és az új kapcsolatokat, valamint a helyi utazások lehetőségét emelték ki.

A program nyereményjátékkal és uzsonnával zárult, a hallgatók pedig kötetlen formában folytatták a beszélgetést. A részvételt ezúton is köszönjük! 

Szeretnénk tájékoztatni minden kedves érdeklődőt, hogy a pályázati időszak a 2022/2023. tavaszi félévére már megnyílt, az erről szóló felhívás itt olvasható:  https://www.uni-neumann.hu/megnyilt-az-erasmus-palyazati-idoszak-.

Pályázatok beadási határideje: 2022.09.28.

A jelentkezési lap, a partneregyetemek listája és további információk megtalálhatók az alábbi oldalon: https://nje.hu/tanulmanyi-palyazatok.

Az Erasmus+ élményekkel vár!