Szakirányú továbbképzések a Neumann János Egyetemen

 

A szakirányú továbbképzés célja

Szakirányú továbbképzésre alap- vagy mesterfokozatú diplomával, illetve főiskolai vagy egyetemi oklevéllel rendelkezők jelentkezhetnek. A szakirányú továbbképzés a korábban megszerzett végzettségre épül, annak az ismeretanyagát differenciáltan bővíti, illetve speciális területeken elmélyíti. A szakirányú továbbképzés különösen ajánlható vezetői beosztásban dolgozók számára, illetve azok számára, akik szakértői szeretnének lenni egy meghatározott szakterületnek. A szakirányú továbbképzés speciális szakképzettséget tanúsító oklevél kiadásával zárul.

A jelentkezés feltétele általában a szakirányú diploma. Egyes esetekben azonban nem szakirányú diplomával is lehet jelentkezni. Ilyenkor a szakképzettséget tanúsító oklevélben szakértő vagy szakspecialista megnevezés szerepel.   
Az egyes szakok részletes leírásai a kari honlapokon találhatóak. Ezek a jobb oldalon található szakleírások alatt a szak nevére kattintva érhetők el. 
Jelentkezni vagy a szakleírásokon keresztül, vagy a jobb oldali „Szakirányú továbbképzés - Jelentkezés" felirat alatt a szak nevére kattintva lehetséges. 
A jelentkezés díja a szakleírásban található. 
A befizetés módja: átutalás (Számlaszám:  10300002 13278419 00014905) 
A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni a jelentkező nevét, és a szakirányú továbbképzés megnevezését.

Tájékoztatjuk, hogy amennyiben a szakirány nem indul létszámhiány miatt, a befizetett regisztrációs díjat nem áll módunkban visszatéríteni.


Időtartam

A képzés időtartama általában 2-4 félév, a pontos érték a szakleírásokban található.


Költségek

A szakirányú továbbképzés minden esetben költségtérítéses, ezek féléves összege a szakleírásokban található meg. 
 

GAMF Műszaki és Informatikai Kar
 

Szakirányú továbbképzés - jelentkezés
 

 

Kertészeti és Vidékfejlesztési Kar
 

Szakirányú továbbképzés agrár képzés-jelentkezés