Tisztelt Érdeklődő!
 

Gazdasági igazgatóként a gazdálkodási feladatokon túlmenően a jogi, üzemeltetési és a beszerzési terület szabályozókban foglaltaknak megfelelő hatékony irányításáért felelek.

A feladatok ellátása a közgazdász képzettségemre, a naprakész szakmai ismeretekre alapozott, azonban a munkám során a mérnöki végzettségemhez köthető szemléletem érvényesítésére is törekszem. A funkcionális és támogató területek működtetésében alapfeltétel a jogszabályi megfelelőség. A folyamatok fejlesztése során következetesen prioritást élvez az észszerűsítés és a rendszerben való gondolkodás.

Vezetőként fontosnak tartom az egyéni és csoportérdek összehangolását, a motiváló munkahelyi környezet megteremtését, amely hathatós eszköz az egyetemi mindennapokban és a stratégiai célok elérésében is. Az asszertív kommunikáció híveként elkötelezettek vagyunk a szervezeten belüli és kívüli együttműködés mellett.

Hiszek benne, hogy az általam irányított szervezeti egységek munkatársai azonosulnak a munkájukkal,  amelyet egyenletes és megbízható teljesítmény jellemez, ezáltal magas színvonalon támogatjuk az Egyetem alaptevékenységének ellátását.

A Neumann János Egyetem hallgatói igazi értékteremtés részesei a képzések során, az elhivatott oktatók az alapos és piacképes tudás zálogai. Meggyőződésem, hogy az egyetemi munkavállalók számára biztosított szakmaiság mellett a közösséghez tartozás érzése is jelen van, és ezzel hozzá tudunk járulni az egyetemi márkaépítéshez.


Maráz Vince

Iroda: 6000 Kecskemét, Izsáki út 5. 2. emelet
Kecskemét Campus
E-mail: maraz.vince@nje.hu
Telefon: +36 76 501 970