2024-04-30 09:48

2024.06.20-23 között Budapesten rendezik meg az Olimpiai Kvalifikációs Sorozatot, mely során a Gördeszka, a BMX Freestyle, a Sportmászás és a Breaking legjobb versenyzői mérik össze tudásukat. Egy ilyen összetett négy sportágból álló rendezvény nem valósulhat meg önkéntesek nélkül.

Ha szeretnél részese lenni az év legmenőbb sporteseményének és bepillantanál egy világesemény kulisszái mögé, netán nyelvtudásod kamatoztatnád a külföldi vendégek mellett, akkor jelentkezz te is önkéntesnek! Nem gond, ha még nem voltál önkéntes korábban, várjuk egyéni, vagy akár csoportos jelentkezéseiteket is. Oszd meg a hírt családi, baráti és sportolói körben!

Az önkéntesektől minimum 4 nap (műszak) vállalását kérjük az eseményen. Önkéntes feladatok ellátására már a verseny előkészítő (június 16-19) időszakában is lesz lehetőség. Természetesen olyan lelkes önkéntesek jelentkezését is várjuk, akik egyetlen percet sem akarnak elmulasztani 2024 legjobban várt eseményéből.

További részletes tudnivalók a jelentkezés feltételeiről: https://oqs.volhub.hu/

A verseny önkéntesei számára a felejthetetlen élmények mellett formaruhát és napi egyszeri étkezést is biztosítunk, valamint utazási támogatást a BKK járatain a rendezvény ideje alatt.

Jelentkezz önkéntesnek és légy csapatunk tagja!

További információkért látogass el az https://olympic-qualifier-series.hu oldalra!

Ne feledd: mindenki lehet önkéntes!

Az Olimpiai Kvalifikációs Sorozat Önkéntes Program Csapata