2024-04-24 08:27

2024. április 18-án 50 fő érdeklődő jelenlétével sikerrel zajlott le a Neumann János Egyetemen a Logisztika Napja 2024 rendezvénysorozat kapcsán a „Pharmalogisztika 3D-ben” címmel megrendezett pódiumbeszélgetés.

A meghívott beszélgetőpartnerek a hazai gyógyszerlogisztikában érdekelt vállalatok vezetői és a területük jeles szakértői voltak. A gyártó képviseletében Luczek Balázs, a Reflex Fuvarozási és Szállítmányozási Kft., a Richter Gedeon Nyrt. leányvállalatának igazgató-helyettese és nemzetközi üzletágvezetője, a minőségtanúsító oldaláról Homoki Roland – a Compex 3H Kft. ügyvezetője, valamint a logisztikai szolgáltató személyében Molnár Ákos, a DSV Global Transport and Logistics üzletágfejlesztési menedzsere volt a Neumann János Egyetem vendége. 

Dr. Valentinyi Zoltán, a beszélgetés moderátora olyan Pharma logisztikához kapcsolódó területeket érintett, mint a hűtött ellátási lánc, az outsourcing, a fenntarthatóság, a magas hozzáadott érték, széles spektrumú gyógyszerlogisztikai szolgáltatások, valamint a gyógyszerlogisztikai tanúsítások, a minőségbiztosítás rendszere.

Az eseményt a Neumann János Egyetem GAMF Műszaki és Informatikai Karának logisztika szakcsoportja szervezte.