2024-01-18 11:46

A 2023-24-es felvételi kampány második nyílt napját tartotta meg a Neumann János Egyetem kecskeméti CAMPUS-án 2024. január 17-én, mely iránt a novemberi, pályaorientációval egybekötött nyílt naphoz hasonlóan hatalmas érdeklődést mutattak a továbbtanulás előtt álló fiatalok. A középiskolások megismerhették az egyetem képzési kínálatát, oktatóit, hallgatói csapatait és betekintést nyerhettek az intézmény laborjaiba is.

Mivel kevesebb mint egy hónap van a felvételi eljárás végéig, az egyetem a januárban megrendezett nyílt lehetőséget biztosított arra, hogy a felvételizők feltegyék kérdéseiket a képzésekkel kapcsolatban. A téli nyílt nap azoknak is lehetőség az egyetemi kínálat megismerésére, akik esetleg nem tudtak eljutni a novemberi alkalomra. A standokon a karok és szakok mellett számos duális partnerrel, a sportközponttal, és a hallgatói szolgáltatásokat ellátó központtal is megismerkedhettek a látogatók. 

A Neumann János Egyetem a 14 alapképzési szak mellett hat mesterképzési szakra is várja a leendő hallgatók jelentkezését.

 

Forrás: Baon.hu