2023-09-19 15:21

Planet Budapest Közép-Európa egyedülálló fenntarthatósági rendezvénye, amely a társadalom és a gazdaság széles rétegeit szólítja meg és hívja fel a figyelmet a fenntarthatósági fordulat fontosságára, valamint a klímaváltozás hatásaira.

A Planet Budapest 2023 nemzetközi szinten is kiemelkedő, a fenntarthatóság témáját újszerűen feldolgozó, a legújabb megoldásokat közérthetően bemutató rendezvény, amely szakmai, üzleti, közönség- és edukációs programokból áll. Az esemény egyszerre több generációhoz szól, hidat képezve köztük, és kortól függetlenül kínál gyakorlati, kézzelfogható megoldásokat a fenntarthatóság iránt érdeklődő, vagy azzal csak épp ismerkedő közönség számára.

Planet University és hétvégi programok: 

Szeretnél többet megtudni a Z-generációs klímaszorongásról? Kíváncsi vagy a körforgásos gazdaság legújabb trendjeire? Érdekel, hogy mit gondolnak a hazai tudományos élet elismert szakemberei az élelmiszerellátásról és a klímaváltozásról? Van egy jó ötleted, de nem tudod, hogy miből lehet egy startupot finanszírozni? Ha szeretnél többet megtudni a fenti kérdésekről, akkor ott a helyed a Planet University-n.  Nézd meg a részletes programot!

Az ország legnagyobb fenntarthatósági rendezvényén szept. 30-án, szombaton kiemelkedő elődókkal, interaktív workshopokkal és számos ismeretterjesztő, tudatosságra sarkalló témával várják az érdeklődőket. 

Értesülj első kézből a legújabb kutatásokról és sikerekről, tedd fel kérdéseidet és válj tudatosabbá!

A részvétel ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges.

További információkért keresd a planetbudapest.hu oldalt.