2023-09-11 08:53

37 hallgató vette át diplomáját 2023. szeptember 8-án a Neumann János Egyetem CAMPUS-án megrendezett Gazdaságtudományi Kar MBA üzleti mesterképzés diplomaátadó ünnepségén.

Az ünnepségen elsőként dr. habil. Fülöp Tamás mondott beszédet. Egyetemünk rektora elmondta, ez a mesterdiploma, és vele az elmúlt két év során megszerzett szakmai tapasztalatok, kiemelkedő minőséget és hosszútávú sikerességet, versenyképességet biztosítanak. Kiemelte, hogy az MBA képzés igazi ékköve a Neumann János Egyetem Gazdaságtudományi Karának, a most végzettek ezzel a valóban értékes diplomával a kezükben sokkal magabiztosabban, felkészültebben és felelősségteljesebben tudnak elindulni a szakmai sikerek, a karrierépítés útján.

Az MBA szakon végzett hallgatóktól társuk, Kiss Beatrix köszönt el, majd a különdíjak átadása következett, az egyetem ugyanis minden évben díjazza a kimagasló tanulmányi teljesítményt.

2023. legjobb szakdolgozat vállalati menedzsment modulon: Kelemen Csaba. 

2023. legjobb szakdolgozat pénzügy és számvitel modulon: Kiss Beatrix. 

2023. Legkiemelkedőbb tanulmányi teljesítménye: Szabóné Lázár Anikó.

Az oktatói beszédet Pázmándi Kinga, a Gazdaságtudományi Kar egyetemi docense mondta, aki a teljesítmény, az egyensúly és az ünnep hármasára építette köszöntőjét. Hangsúlyozta, mindaz, amivel egyetemi tanulmányaik során igyekeztek felvértezni a hallgatókat, igen jól hasznosíthatók a civil életben is. 

Ezt követően átadták a diplomákat a 37 hallgatónak, majd dr. Kárpáti József dékán beszéde következett, aki azt kérte az ünnepeltektől, soha ne felejtsék el azt, hogy még van mit megtudni a világról. A tudásszomj oltásának soha nincs vége, továbbra is tartsanak lépést azzal, ami körülöttük történik.

 

Forrás: Hírös.hu