2023-05-02 08:20

A kulisszák mögött


Az első iskolai koncert- vagy színházlátogatás óta érdekel, mi zajlik a színfalak mögött? Mindig is tudni szeretted volna, hogy működik egy kulturális intézmény? Érdekel, mi minden történik, mire egy látványos előadás vagy egy világszínvonalú koncert a közönség elé kerül? Kacérkodsz a gondolattal, hogy egyszer majd művészeti területen dolgozz? Esetleg eddig még sosem jártál a Müpában, de szeretnéd megnézni magadnak? Ha valamelyik hazai felsőoktatási intézményben tanulsz, akkor itt a kiváló alkalom, hogy még a vizsgaidőszak előtt eltölts nálunk, sőt: velünk egy igazán sűrű, de annál élvezetesebb napot!

Az élőzenés meditációtól a minikoncertekig, az immerzív színházról szóló beszélgetéstől a lebilincselő cirque danse-produkcióig, a kultfilm-vetítéstől a nyilvános próbán át a speciális orgonabemutatóig csupa olyan ingyenes programmal várunk, amelyeken keresztül bepillantást nyerhetsz a Müpa mindennapjaiba, így tényleg első kézből tapasztalhatod meg, milyen az élet nálunk. Megismerheted a ház tereit és az intézmény misszióját, tematikus sétáinkon még azokra a titkos helyekre is bejuthatsz, amelyeket a közönség előtt általában zárva tartunk, este pedig egy hangulatos bulival zárhatod a napot. Készen állsz? Akkor gyere el, és érezd jól magad nálunk!

Ha meghoztuk a kedved, nincs is más dolgod, mint a lenti gombra kattintva leadni a jelentkezésedet, és szólni a kedvenc szak- vagy csoporttársaidnak, hogy ők se maradjanak ki a jóból. 

Ezt a napot a felsőoktatási intézmények hallgatóinak szerveztük, ezért kérjük, a zökkenőmentes bejutás érdekében mindenképpen hozd magaddal az érvényes diákigazolványodat!

További információ: https://www.mupa.hu/programok/mupa-egyetemi-nap-2023