2023-03-28 12:41

2023. június 15-16-án a lengyelországi Czestochowa University of Technology gazdaságtudományi kara (Faculty of Management) főszervezésében rendezik meg az International Conference on Management (ICoM) angol nyelvű nemzetközi tudományos konferenciasorozat 12. konferenciáját „Sustainability – Security – Quality” címmel. 

A konferenciasorozat 2011-ben indult, ötletgazdája és alapító főszervezője Prof. Dr. Illés Bálint Csaba. A konferenciasorozat fő célja, a tudományos eredmények megosztásán túl, a kelet-közép-európai országok tudományos együttműködésének erősítése volt. A konferenciasorozat a visegrádi országok egyetemeinek (a Czestochowa University of Technology, a Slovak University of Agriculture in Nitra, valamint a Mendel University in Brno) együttműködésével indult, a magyarországi partner 2022-től a Neumann János Egyetem lett. A korábbi évekhez hasonlóan, a konferencia a menedzsmenttudomány szinte valamennyi területét lefedi, többek között vállalatmenedzsment, pénzügy és kontrolling, marketing, e-business, humánerőforrás menedzsment, változás- és válságmenedzsment, fenntartható fejlődés, CSR, ellátási lánc menedzsment, termelésmenedzsment témakörök kerültek meghirdetésre. Az ICoM 2023 – hagyományosan – különböző publikációs lehetőségeket is nyújt a résztvevőknek. A konferenciakiadványon kívül, a konferenciát követően, a Tudományos Bizottság és a szekcióelnökök által javasolt szerzők lehetőséget kapnak a kibővített és átdolgozott anyagaiknak tudományos folyóiratokban vagy tematikus monográfiákban történő megjelentetésére. Az idei konferenciát eddig 8 tudományos folyóirat támogatja. A folyóiratokban való megjelenések mellett, több mint egy tucat monográfia is megjelent a korábbi konferenciákhoz kapcsolódóan, melyek megjelentetését elismert lengyel, magyar, szlovák, cseh és amerikai kiadók, illetve az angol Pearson kiadó gondozott. Idén a konferencia főszervezője a lengyel Czestochowa University of Technology, társszervezői a Neumann János Egyetem, a szlovákiai Slovak University of Agriculture és a cseh Mendel University. 

A konferencia időpontja 2023. június 15-16., helyszíne Czestochowa, Lengyelország.

Jövőre az ICoM konferencia fő szervezője a Neumann János Egyetem lesz.

A konferencia alábbi honlapján minden aktuális információ elérhető: https://skisoft.pl/lukabi/icom2023/index.php?lang=en&page=idea#idea

További információkért a tudományos bizottság társelnökéhez, Prof. Dr. Illés Bálint Csaba egyetemi tanárhoz és/vagy a szervezőbizottság társelnökéhez, Prof. Dr. Dunay Anna egyetemi tanárhoz lehet fordulni.

 

Találkozzunk 2023. június 15-16-án Czestochowa-ban!