2023-01-03 09:54

Egyetemünk az idén is részt vesz az Education Nemzetközi Oktatási Szakkiállításon!

Az Educatio Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás azzal a céllal jött létre, hogy választ adjon a felsőoktatással kapcsolatos kérdésekre. Feladata összekapcsolni az egyes szereplőket: a hazai – és külföldi felsőoktatási intézményeket, tankönyvkiadókat, nyelviskolákat, szakképző intézményeket az érdeklődőkkel: a diákokkal, oktatókkal és szülőkkel.

A szakma iránt érdeklődőknek is biztos támpontot kínál a rendezvény, akár személyre szabott, akár külföldi- és egyéb nyelvtanulási lehetőségekkel.

A továbbtanulni szándékozók mellett a pedagógusok, intézményvezetők és egyéb szakmai kiállítók számára is fontos, egyedülálló lehetőséget nyújt a rendezvény, hiszen mind egy színtéren értesülhetnek a szakmai újításokról, módszerekről. Különböző előadások keretein belül tájékozódhatnak a magyar felsőoktatás jövőjéről, valamint a kiállítók képviselőivel beszélgetve alkalmuk nyílhat elképzeléseiket közös útra terelni.

Az Egyetemhez idén is csatlakoznak főbb duális partnerei. A belépés minden látogató számára INGYENES, de REGISZTRÁCIÓHOZ kötött. Regisztrálni a következő linken lehetséges:

https://www.educatioexpo.hu/regisztracio

Időpont: 2023. január 12-14. 10:00 - 17:00
 

Helyszín: HUNGEXPO Budapesti Vásárközpont "A" csarnok (1101 Budapest, Albertirsai út 10.)

Belépés és kilépés: III. kapu felől.

BELÉPÉS A RENDEZVÉNYRE A Rendezvényre az alábbi feltételek mellett lehet belépni. A szervező kiköti, hogy a Rendezvény ingyenes minden Látogató számára. (Látogató: A HUNGEXPO területére a Rendezvény megtekintésének céljából érkező természetes személy.) A rendezvény területére a belépni a 3-as kapun keresztül, az III-as fogadóépületen áthaladva lehet, az alábbi időszakokban: 2023.01.12. 10 óra 00 perc és 16 óra 45 perc között. 2023.01.13. 10 óra 00 perc és 16 óra 45 perc között. 2023.01.14. 10 óra 00 perc és 16 óra 45 perc között.

Megközelítés:

2-es metróval: az Örs vezér teréig, onnan a 10-es busszal (megálló: III. kapu) vagy gyalogosan a Pillangó utcai metrómegállótól (kb. 20 perc). 

37 vagy 37A villamossal: a Blaha Lujza tértől, a Népszínház utcából.

Személygépkocsival: a belváros felől a Kerepesi útról vagy az Örs vezér tere - Fehér út útvonalon.

Kerékpárral: a Kerepesi út vagy a Fehér út felől az Albertirsai úton.

Vonattal: a Keleti pályaudvarról Kőbánya felső állomás.