2023-01-02 08:45

Minden “apróság” számít! Adománygyűjtés a Neumann János Egyetemen

Rendkívül sikeresen zárult az idei adománygyűjtés a Neumann János Egyetemen. Három héten keresztül választhattak az Egyetem munkatársai a kecskeméti EGYMI Juhar utcai tagintézményének közösségének kézzel készített, karácsonyi hangulatot idéző aranyos papírangyalkái közül, és helyezhették el adományaikat a kihelyezett gyűjtődobozba.

A sok-sok adomány között a szervezők egy nagyobb összeget tartalmazó borítékot is találtak, melybe egy nagylelkű adományozó nem kevesebb, mint 100.000Ft-ot helyezett el! Nevet nem írt a borítékra, így reméljük, ezúton értesül hálás köszönetünkről. 

A felajánlásoknak köszönhetően az idén minden eddiginél magasabb összeget adhatott át a Neumann János Egyetemet képviselő küldöttség az intézménynél tartott kis ünnepségen, ami egyben „A karácsony története” című projekt zárórendezvénye is volt. 

A pénzbeli adomány mellett átadásra került az Innovatív Jármű és Anyagok Tanszékének munkatársai és hallgatói által gyűjtött. több mint 110 kisautó is, melyet azonnal lelkesen birtokba is vettek a Juhar utcai óvodások.

A gyerekek és az intézmény nevében is még egyszer nagyon köszönjük az adományokat!