2022-11-14 15:11

Együttműködési megállapodás a Neumann János Egyetem és a Kecskeméti Szakképzési Centrum között, a NEUTECH - Neumann Technológiai Bázis programsorozat bemutatója

A mai napon került sor a Neumann János Egyetem és a Kecskeméti Szakképzési Centrum több tagintézményével való együttműködési megállapodás ünnepélyes aláírására, valamint a NEUTECH - Neumann Technológiai Bázis programsorozat sajtónyilvános bemutatójára.

A rendezvényen Sztachó-Pekáry István, Kecskemét Megyei Jogú Város alpolgármestere, Dr. habil. Fülöp Tamás, a Neumann János Egyetem rektora, Ignácz Bence, a Kecskeméti Szakképzési Centrum főigazgatója, Matolcsy Miklós, az Alapértékek Nonprofit Kft. Ügyvezetője, a NEUTECH program szervezője és Dr. Kovács Loránt dékán mondtak beszédet. 

A megjelent vendégek, illetve a sajtó képviselői a NEUTECH-ben egy pár perces bemutatón is részt vehettek, ahol megismerkedhettek az „utazó egyetem” eszközparkjával. 

A NeuTech Roadshow idén ősszel 13 városba „viszi házhoz az egyetemet”. Kecskeméten a november 16-án megrendezésre kerülő Nyílt napon ismerheti meg a nagyérdemű a NeuTech konténert.