A Neumann János Egyetem a MATLAB és Simulink termékek korlátlan használatát biztosítja minden hallgatójának, oktatójának és kutatójának

A MATLAB Campus-Wide License révén az egyetem minden oktatója, kutatója és hallgatója letöltheti vagy online használhatja a MATLAB-ot, a Simulinket és a több mint 100 akadémiai toolboxot.
A licensz lehetővé teszi, hogy a termékeket egyetemi tulajdonú berendezésekre, és személyes tulajdonú számítógépekre is telepítsék.

A MATLAB-ról és a Simulinkről

A MATLAB, egy programozási környezet algoritmusfejlesztéshez, adatelemzéshez, vizualizációhoz és numerikus számításokhoz. A Simulink egy grafikus környezet több tartományú dinamikus és beágyazott rendszerek szimulációjához és modell alapú tervezéséhez. A MathWorks közel 100 további terméket fejlesztett ki olyan speciális feladatokhoz, mint az adatelemzés, képfeldolgozás és mesterséges intelligencia.
A szoftver letöltéséhez valamint egyéb hasznos információkért, például online képzésekért és oktatási anyagokért látogasson el a Neumann János Egyetem portáloldalára.
Ha még csak most ismerkedik a MATLAB-bal, megtanulhatja az alapokat a MATLAB Onramp 2 órás online tanfolyamán.

A licenc telepítése és aktiválása a hallgatók, oktatók és egyetemi dolgozók részére

  1. Nyissa meg a Neumann János Egyetem MATLAB portálját. Válassza a “Sign in to get started” gombot a ‘Get MATLAB and Simulink” rész alatt.
  2. Jelentkezzen be az egyetemi licencéhez társított MathWorks fiókjába. (Megjegyzés – először az egyetemi hitelesítő adataival kell bejelentkeznie (Megegyezik a Neptun belépési adataival)).
  3. Ha még nem rendelkezik Mathworks fiókkal, akkor az egyetemi e-mail címével a „Create One” gombra kattintva létrehozhatja azt.
  4. Kattintson a “Download” gombra az aktuális release letöltéséhez. (A felhasználók innen a korábbi release-eket is letölthetik).
  5. Válasszon egy támogatott platformot, és töltse le a telepítőt.

További információk a hassználatról és egyéb lehetőségekről

További segítségre van szüksége?

Tekintse meg Campus-Wide License Quick Start oldalát, vagy lépjen kapcsolatba a Rendszergazdákkal.